Iedereen weet dat koolhydraten, eiwitten en vetten belangrijke voedingsstoffen zijn. Maar wie kent de chemische en fysische eigenschappen van deze stoffen? Wie met voedselproductie te maken heeft, moet weten hoe chemische processen een rol kunnen spelen en hoe je daar rekening mee kunt houden. Onderwerpen bij de cursus Levensmiddelenchemie: Koolhydraten, eiwitten, vetten, chemische reacties.

De cursus bestaat uit acht cursusavonden en twee practica.

"/>
‹ Terug naar overzicht

Geplaatst op:

Iedereen weet dat koolhydraten, eiwitten en vetten belangrijke voedingsstoffen zijn. Maar wie kent de chemische en fysische eigenschappen van deze stoffen? Wie met voedselproductie te maken heeft, moet weten hoe chemische processen een rol kunnen spelen en hoe je daar rekening mee kunt houden. Onderwerpen bij de cursus Levensmiddelenchemie: Koolhydraten, eiwitten, vetten, chemische reacties.

De cursus bestaat uit acht cursusavonden en twee practica.