Bastiaansen komt met drie nieuwe kazen

‹ Terug naar overzicht
Door: Redactie

Bastiaansen Bio Kaas brengt dit voorjaar drie nieuwe kazen op de markt: een kaas met walnoot, een kaas met kurkuma en een variant met het theepoeder matcha. De nieuwe koemelkkazen met speciale ingrediënten sluiten aan op huidige trends van smaakbeleving.

De Bastiaansen Walnoot is een 50+ biologische kaas met stukjes walnoot volgens Gouds recept gemaakt van koemelk. De smaak is een combinatie van licht zoet en licht bitter van walnoot. De kaas van 4 kg komt begin volgende maand op de markt.

Gember en citroen

De Bastiaansen Kurkuma heeft door de kurkuma (geelwortel) een bijzondere kleur en door gember en citroen een eigen smaak. Deze 50+ biologische kaas met een gewicht van 4 kg is leverbaar vanaf week 16.

Theebladeren

De Matcha-kaas van de biologische kaasmaker in Molenschot is bereid met matcha theepoeder. De kaas met theesmaak heeft een groene kleur vanwege chlorophyl van de theebladeren waarvan matcha theepoeder wordt gemaakt. Ook deze kaas is half april beschikbaar.