Kaasleverancier Zijerveld wijzigt naam in Velder

‹ Terug naar overzicht

Kaasleverancier Zijerveld wijzigt naam in Velder

Geplaatst op:

Zijerveld wijzigt zijn naam in Velder. Deze wijziging markeert een nieuw hoofdstuk in de ontwikkeling van het bedrijf. Van traditionele kaashandel is het uitgegroeid tot een leverancier met kwalitatieve kaasconcepten. Met een eigen rijpings- en verpakkingslocatie.

Volgens CEO Joris Vogelpoel betekent deze verandering een mijlpaal voor Velder. “We vertegenwoordigen alle schakels in de wereld van kaas, van het weiland tot aan de distributie van onze producten. Het weerspiegelt onze visie op de kaassector en ons streven naar topkwaliteit binnen elke stap van onze keten. Deze wijziging markeert een nieuw hoofdstuk in onze ontwikkeling. Wij verbinden hiermee onze strategie aan de nieuwe identiteit. Zo verstevigen we onze positie als toonaangevende speler in de kaasindustrie.”

Rijke geschiedenis

De nieuwe bedrijfsnaam verwijst naar een rijke geschiedenis, met meer dan 100 jaar ervaring in de wereld van kaas, het erfgoed en de toekomstvisie. “Onze naam verandert, maar onze toewijding aan het bouwen van sterke klantrelaties blijft ongewijzigd”, aldus Vogelpoel.

De overgang naar de nieuwe identiteit zal de komende week plaatsvinden. Gedurende deze tijd zullen alle bedrijfsactiviteiten onverminderd doorgaan. Velder kijkt uit naar een succesvolle toekomst als dé ketenpartner van hoogwaardige kaasproducten.

De nieuwe naam Velder op het pand in Bodegraven