NZO geeft leerkrachten sportief cadeautje

‹ Terug naar overzicht

NZO geeft leerkrachten sportief cadeautje

Geplaatst op:

Het schooljaar zit er bijna op! Over enkele weken begint de zomervakantie. Om leerkrachten te bedanken voor hun inzet geeft de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) alle leerkrachten in het basisonderwijs iets sportiefs cadeau.

Foto: NZO

Dankzij het harde werk van leerkrachten hebben kinderen in Nederland dit afgelopen schooljaar veel geleerd. Dat is een topprestatie! De Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) wil daarom alle leerkrachten belonen met de wandel- en fietsapp Komoot voor de regio Nederland (ter waarde van € 3,99). Zo kunnen ze deze zomervakantie (en daarna) lekker ontspannen, gezond bewegen en genieten van al het moois om hen heen.

‘Ontdek de Melkweg’

Het regio-abonnement van Komoot biedt extra’s zoals spraaknavigatie, offline kaarten, wekelijkse updates en unieke wandel- en fietspaden. Zoals de nieuwe fietsroutecollectie Ontdek de Melkweg, een verzameling van negen routes van 30 tot 60 kilometer door Nederlands landschap. Buiten de stad en langs weilanden, boerderijwinkels, koeien en vergezichten. Dankzij belangrijke voedingsstoffen in melk kunnen fietsers meer meters maken.

Wereldschoolmelkdag

In het nieuwe schooljaar heeft de NZO een actie op het programma staan voor alle basisschoolleerlingen in Nederland.  Voorafgaand aan Wereldschoolmelkdag (25 september) kunnen zij daaraan meedoen en kans maken op mooie (fiets)prijzen.