Zuivelmerk Milram nieuw in Nederland en meteen genomineerd

‹ Terug naar overzicht

Zuivelmerk Milram nieuw in Nederland en meteen genomineerd

Geplaatst op:

DMK Group, één van Europa’s grootste zuivelcoöperaties, betreedt de Nederlandse markt. Met haar voornaamste merk Milram biedt DMK een uitgebreid assortiment dat is afgestemd op de behoeften van haar klanten binnen horeca, catering en instellingen. Milram Slagroom Lactosevrij is al genomineerd voor een Horecava Innovation Award in de categorie ‘Food & Beverage’.

 

Met de introductie van 40 artikelen in witte zuivel is Milram direct bij introductie een interessante allround (zuivel)partner voor bedrijven binnen het Foodservice-kanaal. Het is een uitdagende tijd binnen  kanaal, onder meer door kostendruk en personeelstekorten. De propositie en het brede portfolio van Milram biedt de juiste oplossingen, ook in deze uitzonderlijke tijd. De producten van Milram zijn voor en door chefs ontwikkeld en sluiten aan op de zuivelbehoeften in onder andere horeca, catering en instellingen.

Presentatie tijdens Horecava

De producten van Milram, zoals slag- en kookroom, kwark, yoghurt en desserts, vormen een goede basis voor elke keuken. Naast deze producten omvat het portfolio ook een reeks innovatieve producten, waaronder Schmand (zure room met verhoogd vetaandeel), lactosevrije slagroom en een aantal gemaksproducten. Het gehele Milram assortiment wordt begin januari 2024 gepresenteerd op de Horecava in Amsterdam (hal 8, stand E.8.125).