Nizo Dairy Conference: wat is de functionaliteit van melkeiwitten?

‹ Terug naar overzicht

Nizo Dairy Conference: wat is de functionaliteit van melkeiwitten?

Geplaatst op:

Nizo houdt van 8 tot en met 11 oktober op Papendal zijn 11de Dairy Conference over de functionaliteit van melkeiwitten. 

Nizo Dairy ConferenceDit zijn keynotespeakers op de Nizo Dairy Conference:

• Prof. dr. ing. Jörg Hinrichs van de Universität Hohenheim met een bijdrage over eiwitten in kaas.

• Prof. Todor Vasiljevic van de Victoria University in Australië over de stabiliteit van proteine tijdens verwerking en opslag.

• Prof. Taco Nicolai van L’université du Maine over eiwitten tijdens warmtebehandeling.

• Dr. Lotte Larsen van de universiteit van Aarhus over genetica, moleculen, post-translationele aanpassing en functionaliteit

• Dr. Astrid Horstman van Friesland Campina over de rol van melk in spiermassa.

• Prof. Herwig Bachmann van Nizo aan de Universiteit van Amsterdam over  interacties tussen eiwitten en bacteriën.

Aanmelden via nizodairyconference.com