Afvulmachine zorgt voor juiste dosering bij zuivelproducten

‹ Terug naar overzicht

Afvulmachine zorgt voor juiste dosering bij zuivelproducten

Geplaatst op:

Doseren van zuivelproducten wordt kinderspel met de afvulmachines van Beldos. Deze machines kunnen gebruikt worden voor producten als yoghurt, melk, ijs, verse kaas, rijstpap, mousses, en fruitvullingen.

Beldos ontwerpt en fabriceert doseermachines en opvoerpompen voor  boerderijen, hoeves en zuivelfabrikantenwereldwijd. De doseermachines vervangen de spuitzak, lepel en maatbeker en kunnen het meest betrouwbare apparaat in een zuivelonderneming worden.’

Afvulmachine schakelt snel om 

De voordelen van een Beldos-afvulmachine zijn onder meer: een properder en efficiëntere werkwijze dan handmatig werk, snel reinigbaar, ee snelle omschakeling van het ene product naar het andere, en nagenoeg 100 procent exacte portiecontrole (+/- 1 procent afwijking).

Wie een betaalbare machine nodig heeft voor een exacte controle per portie of een flexibele en op maat gemaakte oplossing nodig voor een zuivelbedrijf, dan kan een bezoek worden afgelegd aan Beldos, dat is gevestigd in Kapellen bij Antwerpen – niet ver van de grens met Nederland.

Beldos Innovation Demo Center

Het bedrijf beschikt over een volledig uitgerust Innovation Demo Center. Daar is het volledige gamma van de Beldos-machines te zien. Ook opties, mixer, oven, batchvriezer en al het nodige keukengerei zijn beschikbaar. De fabrikant bekijkt dan samen met een zuivelondernemer welke machine het meest geschikt is voor zijn producten, wensen en noden. Het bedrijf neemt voldoende tijd voor de testen, zodat een klant erop kan vertrouwen dat het doseertoestel van Beldos de beste oplossing is. Een zuivelbedrijf kan de fabrikant bezoeken met zijn producten of ingrediënten of deze opsturen waarna het een film ontvangt met het testresultaat.

Lees ook: Uitdagingen zuivelketen vragen om nieuwe technologische oplossingen