Booijs Kaasabonnement: onlineabonnement op kaas

‹ Terug naar overzicht

Booijs Kaasabonnement: onlineabonnement op kaas

Geplaatst op:

Booij Kaasmakers is gestart met Booijs Kaasabonnement. Kaasliefhebbers kunnen een onlineabonnement afsluiten. Dit geeft klanten de keuze in het soort kaas, gewicht en hoe vaak ze de bestelling bezorgd willen krijgen. 

Het abonnement is elke maand opzegbaar en klanten kunnen bijbestellen uit de webshop. Booij is hiermee naar eigen zeggen de eerste kaasmaker met een eigen abonnement. 

Booijs Kaasabonnement in coronacrisis

“De coronacrisis betekende voor ons, zoals voor zoveel bedrijven, een grote hap uit de omzet”, vertelt Marijke Booij. “‘Onze winkel in de Fenix Food Factory was in verbouwing, de vijftig à zestig restaurants die kaas afnemen gingen dicht, de toeristen kwamen niet meer naar de kaasboerderij en de markten mochten ook niet.” Dat was wel heel veel omzetverlies voor de kaasmakers. Het bedrijf had al een webshop, die mondjesmaat liep, en de auto die normaal de horeca bezorgde stond werkloos thuis. Met het kaasabonnement moet er weer schot in gaan komen.

Buurenkaas

Booij Kaasmakers, een ambachtelijke kaasmakerij in Streefkerk, waar melk van buurboeren tot Buurenkaas wordt verwerkt, heeft een boerderijwinkel en een winkel in de Fenix Food Factory in Rotterdam en is elke week te vinden op de Rotterdamse Oogstmarkt op het Noordplein.

Kijk hier voor meer informatie over Booijs Kaasabonnement.