Campagne Boerengraskaas gaat van start

‹ Terug naar overzicht

Campagne Boerengraskaas gaat van start

Geplaatst op:

De Bond van Boerderijzuivelbereiders gaat weer van start met de jaarlijkse campagne voor Boerengraskaas. Makers van deze kaassoort kunnen zich aanmelden via www.boerengraskaas.nl/promotie.

Zij krijgen ook dit jaar weer de kans om zich in te schrijven voor de lokale socialmediacampagne die loopt van 17 tot en met 30 mei. Als graskaasmakers meedoen krijgen ze er een bundel kraskaarten bij, waarmee de klant kans maakt op een dinerbon ter waarde van € 100. Er worden landelijk vijf van deze winnende loten willekeurig ingestoken. Wat sowieso in elke bundel van honderd kraskaarten zit, zijn tien winnende kraskaarten waarmee de klant iets wint wat de kaasmaker zelf beschikbaar stelt. Denk hierbij aan een pakje roomboter of pondje kaas, gemaakt op de boerderij.

Boerengraskaas op Facebook

Om meer consumenten te laten weten dat de kaasmaker graskaasproducten aanbiedt, bijvoorbeeld ook grasboter en karnemelk, wil de Bond van Boerderijzuivelbereiders (BBZ) een socialmedia advertentie opzetten in week 20 en 21. Deze advertentie op Facebook is speciaal ingericht voor de eigen boerderijwinkel.

Advertentie op social media 

De kaasmaker en de BBZ delen de kosten; de producent betaalt € 50 voor de advertentiekosten en de BBZ betaalt voor het maken en instellen van de advertentie. De kraskaarten krijgt h ij van de Bond erbij. Daarnaast ontvangt hij ook twee A4-actieposters en twee A3-actieposters om in de boerderijwinkel op te hangen en worden socialmediaposts (teksten en beelden) aangeleverd die kaasmakers op hun eigen socialmediakanalen kunnen delen.

De advertentie wordt geplaatst op het account van Boerderijzuivel, de boerderijwinkel wordt hierin getagd en deze wordt geadverteerd in de eigen omgeving. Daarnaast maakt de BBZ de advertentie relevant voor de doelgroep.

Aanmelden

Meedoen aan de campagne voor boerengraskaas kan door het formulier uiterlijk 16 april aanstaande in te vullen op www.boerengraskaas.nl/promotie.