Directeur Oscar Meuffels vertrekt bij de NZO

‹ Terug naar overzicht

Directeur Oscar Meuffels vertrekt bij de NZO

Geplaatst op:

Oscar Meuffels zal per 1 december dit jaar de NZO verlaten wegens het aanvaarden van een dienstverband elders. Per 1 februari 2022 treedt Meuffels namelijk in dienst bij de Koninklijke A-ware Food Group in de functie van directeur Public Affairs & Corporate Social Responsibility.

oscar meuffels vertrekt bij nzo

Oscar Meuffels.

Meuffels werkt sinds 2011 bij de NZO, aanvankelijk als manager Public Affairs en sind 2017 in de functie als directeur. “Ik ben er trots op dat ik de afgelopen jaren de belangen van de Nederlandse zuivelindustrie heb mogen dienen”, zegt Meuffels. “De NZO is daarbij verder ontwikkeld en heeft competenties in huis die belangrijk zijn voor de continuïteit van de organisatie. Ik dank de leden voor het in mij gestelde vertrouwen.”

NZO is Oscar Meuffels erkentelijk

Het bestuur van de NZO is Meuffels zeer erkentelijk voor de wijze waarop hij de afgelopen jaren leiding heeft gegeven aan de organisatie. “Oscar heeft in een dynamische periode leiding gegeven aan de NZO waarbij de zuivelsector geconfronteerd is met complexe thema’s en vraagstukken”, reageert Hein Schumacher, voorzitter van de NZO. “Hij heeft daarin altijd het belang van alle leden gediend. Wij wensen hem alle succes in zijn nieuwe rol.”

Opvolger 

René van Buitenen – communicatieadviseur bij NZO – zal de functie van directeur waarnemen totdat er een opvolger is. Het NZO-bestuur verwacht op korte termijn te voorzien in de opvolging van Meuffels.