Lien Callewaert hoofd Belgische zuivelfederatie

‹ Terug naar overzicht

Lien Callewaert hoofd Belgische zuivelfederatie

Geplaatst op:

Na 35 jaar geeft Renaat Debergh, afgevaardigd bestuurder van de Belgische Confederatie van de Zuivelindustrie (BCZ), de fakkel door aan Lien Callewaert.

 

 

Renaat Debergh en zijn opvolger Lien Callewaert, Foto: BCZ.

“Renaat Debergh heeft de Belgische Zuivelindustrie op de kaart gezet en heeft onze federatie uitgebouwd tot een professionele speler in de zuivelketen met goede contacten met de voornaamste stakeholders. We zijn hem daar zeer erkentelijk voor” , zegt Catherine Pycke, voorzitter van BCZ. Lien Callewaert, momenteel adjunct-directeur bij BCZ, staat vanaf 1 juli aan het roer.

‘Gedrevenheid’

“Mijn gedrevenheid om als directeur van BCZ het verschil voor de zuivelindustrie en bij uitbreiding de zuivelsector te maken is groot. De absolute topprioriteit is de verdere duurzame ontwikkeling van de sector te faciliteren. Ik ben ervan overtuigd dat er niet alleen uitdagingen, maar ook talloze opportuniteiten ons pad zullen kruisen. Door de ingeslagen weg van samenwerking en dialoog verder te intensiveren, zowel binnen de sector als met stakeholders, wil ik, samen met het BCZ-team, maximaal inzetten op het benutten van deze kansen”, aldus Lien Callewaert.

 

V.l.n.r. Lien Callewaert, Renaat Debergh en Catherine Pycke. Foto: Yves De Groote