Richard Hickson nieuwe CEO Ausnutria

‹ Terug naar overzicht

Richard Hickson nieuwe CEO Ausnutria

Geplaatst op:

Richard Hickson is de nieuwe CEO van babyvoedingsproducent Ausnutria BV (Ausnutria Nederland). Hij is  1 november benoemd tot CEO en per 13 november begonnen met zijn introductie in het bedrijf.

Richard Hickson. Foto: Ausnutria BV

Nieuw-Zeelander Richard Hickson is afgestudeerd aan de Massey Universiteit, met een diploma in zuiveltechnologie. De afgelopen 10 jaar heeft hij gewerkt voor Yili Industrial in Nieuw-Zeeland als algemeen directeur van Oceanian Dairy en vervolgens als COO van Westland Milk Products. Hij heeft uitgebreide ervaring op het gebied van strategisch leiderschap, ‘lean’ produceren en procestechnisch management.

‘Uitdagingen’

Richard Hickson: “Ik ben enthousiast en voel me bevoorrecht  als CEO bij Ausnutria aan de slag te gaan. Ik ben me volledig bewust dat de internationale markt voor zuigelingenvoeding nu met veel uitdagingen wordt geconfronteerd en heb het vertrouwen dat we ons als organisatie zullen onderscheiden en aanpassen om deze uitdagingen aan te gaan. Ik kijk ernaar uit samen te werken met de collega’s binnen Ausnutria om een duidelijke strategie, richting en uitvoering vast te stellen.”

In juli 2023 heeft voormalig CEO Jeroen Kiers afscheid genomen van Ausnutria B.V. Voormalig CEO Bart van der Meer heeft hem daarna tijdelijk vervangen.