Zuivelgrondstoffenhandel Melkweg betrekt nieuw kantoor

‹ Terug naar overzicht

Zuivelgrondstoffenhandel Melkweg betrekt nieuw kantoor

Geplaatst op:

Melkweg, sinds 2004 onderdeel van de VanDrie Group, is verhuisd naar een nieuw kantoorgebouw in De Klomp, gemeente Ede. Het bedrijf is actief in de wereldwijde handel van zuivelgrondstoffen voor food en feed. 

Het handelsbedrijf belevert de internationale voedingsmiddelenindustrie met zuivelproducten en ingrediënten, zoals melkpoeder, melkproteïnen, weipoeder en weiderivaten, kaas, boter en boterolie. Het bedrijf heeft momenteel 22 medewerkers, een omzet van ruim € 350 miljoen en is actief in meer dan tachtig landen. Melkweg werkt met langetermijnpartners, waaronder producenten van zuivel, voedingsmiddelen, dranken en veevoeders, maar ook importeurs wereldwijd.

Melkweg van Ede naar De Klomp

De afgelopen jaren heeft het bedrijf het aantal medewerkers en de omzet zien groeien. Het oude pand aan de Johannes Bosboomlaan in Ede heeft bijna 25 jaar dienstgedaan als kantoor, maar loopt met de uitbreiding van het team tegen zijn limiet aan. 

Expertise en ontzorging

“Mondiaal neemt de vraag naar kwalitatieve en hoogwaardige zuivelgrondstoffen al een aantal jaren toe”, vertelt Melkweg-directeur Johan Kaashoek. “Het gedreven team van Melkweg werkt dagelijks aan verbreding en vernieuwing van onze activiteiten. Dat doen we met onze expertise op de verschillende markten en het ontzorgen van de klant in logistieke afhandeling. Dit brengt als vanzelf een flinke groei met zich mee.”