Zuiveluitdaging komt er weer aan!

‹ Terug naar overzicht

Zuiveluitdaging komt er weer aan!

Geplaatst op:

De nieuwe editie van de Dutch Dairy Challenge begint in februari 2024. Pioniers  kunnen zich tot 1 december opgeven voor deze Nederlandse zuiveluitdaging. Ze worden gedurende het 100 dagen durende innovatieprogramma verbonden met toonaangevende experts, studenten, melkveehouders en andere kennispartners en krijgen de kans hun ideeën tot leven te brengen tijdens actieve workshops.

Het programma bestaat uit vijf bijeenkomsten: een kennismaking met het team, drie workshops op een unieke locatie in Nederland en een afsluitend finale-evenement op 16 mei. Tijdens alle workshops wordt voor een goede lunch gezorgd. Tussen deze workshops door werken deelnemers naar eigen inzicht samen met hun team verder aan hun plan. Zodat er na 100 dagen een strak plan ligt waar je écht mee verder komt.

Vernieuwing van onderaf

Dutch Dairy Challenge gelooft in de kracht van vernieuwing van onderaf, vanaf de plek waar alle uitdagingen samenkomen… op en rondom het boerenerf! Komend voorjaar kunnen melkveehouders, ketenpartners en dwarsdenkers met impactvolle ideeën – en de ambitie het heft in eigen hand te nemen – weer deelnemen aan de innovatieve Nederlandse  zuiveluitdaging. Iedereen mag meedoen, met als enige voorwaarde dat er ook altijd minimaal één melkveehouder betrokken is.
Meer informatie op de website van de Dutch Dairy Challenge. Aanmelden kan hier.

 

Foto: Dutch Dairy Challenge