Agrifirm introduceert 1inMelk

‹ Terug naar overzicht

Agrifirm introduceert 1inMelk

Geplaatst op:

Agrifirm introduceert 1inMelk, een aanpak met een combinatie van voerconcepten, advies door topspecialisten en monitoring van resultaten.

1inMelkHiermee realiseert iedere melkveehouder het best mogelijke voersaldo per kilogram fosfaatruimte, afgestemd op zijn wensen en bedrijfsvoering, zo belooft Agrifirm.

Agrifirm adviseert

Het optimaliseren van de ruwvoerteelt is een belangrijk speerpunt in de aanpak; Agrifirm adviseert de melkveehouder bij het optimaliseren van zijn ruwvoerteelt en stemt het krachtvoer daarop af. Daarnaast biedt Agrifirm concepten aan voor elke levensfase van de koe, van kalf tot lacterende koe en voor elk voersysteem, van TMR tot een geautomatiseerd voersysteem.

Verschillende concepten

De verschillende concepten zijn onder andere: DairyStart bestemd voor de afkalfleeftijd, TopStart voor het begin van de lactatie en TMR Constant voor totaal gemengd voeren (TMR). De melkveehouder wordt ondersteund door specialisten die hem helpen om deze concepten te implementeren. De voortgang wordt continu gemonitord om te meten of de resultaten aansluiten bij de ondernemersdoelstellingen van de melkveehouder.