Albert Heijn breidt kaasassortiment uit

‹ Terug naar overzicht

Albert Heijn breidt kaasassortiment uit

Geplaatst op:

Albert Heijn breidt deze week zijn kaasassortiment uit. Het doel is meer keuze bieden, onder meer door toevoeging van lokaal assortiment. 

Albert-Heijn-kaas

Kaasmaker Jan-Willem Zeilstra met PolderPracht.

Het aanbod wordt aangevuld met onder meer Zaanlander grove rasp en forse flakes en nieuwe varianten Streeckgenoten-kaas, zoals gerookte kaas van de gebroeders Verweij in Polsbroek en PolderPracht van kaasmaker Jan-Willem Zeilstra in Oosterend op Terschelling.

Albert Heijn: meer kaaskeuze voor bij de borrel

Ook de Opsterlander kaas van kaasmakerij De Gelder in Tynje of plakken Goudse kaas van kaasmakerij Ruurhoeve in Hoogeloon liggen nu in het schap van de supermarktketen. 

De klant krijgt ook in het assortiment kaas voor bij de borrel meer keuze met kleinere stukjes van bijzondere Nederlandse kazen.  

Zaanlander bestaat honderd jaar

Zaanlander kaas bestaat honderd jaar, meldt het bedrijf. Deze kaas is gemaakt volgens een eigen AH-receptuur. In de oudere leeftijden van Zaanlander zit de kenmerkende crunch, ontstaan door kristalvorming in de kaas. In de grotere AH’s ligt Zaanlander in extra dikke plak of als flinterdun gesneden oude kaas.