Bio-beurs 2019: tachtig workshops en lezingen

‹ Terug naar overzicht

Bio-beurs 2019: tachtig workshops en lezingen

Geplaatst op:

De jaarlijkse Bio-beurs wordt op 23 en 24 januari 2019 gehouden in de IJsselhallen, Zwolle. De beurs, georganiseerd door Bionext en Libema, is vanwege het complete aanbod van bedrijven en het inhoudelijke programma al jaren de ontmoetingsplek voor professionals in de biologische sector.

Bio-beurs 2019Tijdens de Bio-beurs worden er in totaal tachtig workshops en lezingen gehouden waarin een groot aantal trends in de biologische sector aan bod komen. Dit jaar is er aandacht voor de thema’s klimaat, geld en grond, starten in biologisch, een gezonde leefstijl en de relatie tussen boer en consument.

De workshops gaan over onder meer diversiteit in grasland, kaas als meerwaarde voor de speciaalzaak, rauwmelkse producten, maximaal melk uit gras, culinaire activiteiten op de boerderij.

Bio-beurs: 350 bedrijven

Er worden dit jaar ruim 350 bedrijven in Zwolle verwacht. De beursvloer is inmiddels voor circa 90 procent gevuld. Op de plattegrond is te zien welke plekken beschikbaar zijn en de exposantenlijst geeft aan welke bedrijven een stand geboekt hebben. Beide documenten worden regelmatig geüpdatet.

Tickets

Bezoekers kunnen tickets (voor een of twee dagen), relatiekaarten en/of parkeerkaarten voor de Bio-beurs bestellen. Een ticket geeft tevens toegang tot Pureness – sinds vorig jaar onderdeel voor gecertificeerde beauty-, lifestyle- en gezondheidsproducten – en de BioMechaTech – gericht op mechanisatie voor boer en tuinder.