Drentse Aa Zuivel brengt PureBlu-yoghurt met blauwe bes

‹ Terug naar overzicht

Drentse Aa Zuivel brengt PureBlu-yoghurt met blauwe bes

Geplaatst op:

Biologische zuivelmakerij Craft Dairy in Rolde breidt uit met PureBlu yoghurt met blauwe bes onder het merk Drentse Aa. De volle yoghurt wordt bereid van biologische melk uit de regio en bevat blauwe bessen van lokale biologische bessenteler Noorderbos in Tiendeveen.

Drentse AaPureBlu-yoghurt met blauwe bes staat binnenkort in de schappen Ekoplaza en Natuurwinkel en is verkrijgbaar bij lokale supermarkten, speciaalzaken en groothandels. Craft Dairy lanceerde vorig jaar PureBlu-karnemelk met sap van blauwe bessen.

Duidelijke herkomst

Het zuivelassortiment bevat verder melk, karnemelk, standyoghurt en boter. Het Drentse zuivelbedrijf, dat de melk krijgt aangeleverd van EKOHolland Melk op Maat, specialiseert zich in productie van ambachtelijke biologische zuivel met een duidelijke en herleidbare herkomst.

In glas

Het bedrijf richt zich in productontwikkeling op het gespecialiseerde zuivelsegment met regionale toevoegingen en onderscheidende producten op een zo duurzaam mogelijk geproduceerde en verpakte manier. De zuivel wordt vanwege smaakbehoud en duurzaamheid in glas afgevuld.