Henri Willig opent Cheese & More in Den Haag

‹ Terug naar overzicht

Henri Willig opent Cheese & More in Den Haag

Geplaatst op:

Henri Willig opent binnenkort in Den Haag een kaascadeauwinkel van Cheese & More. De nieuwe winkel aan de Plaats biedt een assortiment delicatessen waaronder ambachtelijke kazen, kaasdips, mosterd en chutney.

Cheese & More

Cheese & More aan de Kalverstraat, Amsterdam.

Er worden diverse kazen verkocht waaronder de baby Gouda, een serie babykaasjes in felgekleurde verpakking die dagelijks worden bereid in de kaasmakerij in Katwoude. De kaasjes zijn lang houdbaar, ook buiten de koelkast te bewaren en geschikt als cadeau.

De kaasjes zijn in veel smaken verkrijgbaar waaronder kruiden, komijn, knoflook, chili peper, zwarte peper, fenegriek, truffel en pesto. De kaasmaker brengt er ook geitenkazen, schapenkazen, biologische kaas en allerlei kruidenkazen.

Cheese & More

De winkel in de Hofstad wordt de nieuwste locatie van het winkelconcept Cheese & More by Henri Willig. De kaasmaker telt inmiddels dertien winkels in Amsterdam, een vestiging in Delft, Edam, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en sinds deze zomer ook in Wenen, Oostenrijk.

Henri Willig

Melkveehouder Henri Willig begon 42 jaar geleden met zijn vrouw Riet een kaasmakerij in Katwoude. Het bedrijf breidde uit met kaasboerderijen en winkels.