Stockon start met bezorging van zuivel

‹ Terug naar overzicht

Stockon start met bezorging van zuivel

Geplaatst op:

De landelijke foodbezorger Stockon, een spin-off van PostNL, is gestart met het bezorgen van zuivel als eerste versproduct. Het gaat tot nu toe met name om houdbare, maar straks ook om verse zuivel, zoals melk, vla, kwark, yoghurt, toetjes en boter.

Stockon levert consumenten op abonnement een assortiment producten voor de voorraadkast, waaronder soepen en maaltijden, ontbijtproducten, koek en snacks. De gebruiker maakt met de app een digitale voorraad aan, waarna de app iedere veertien dagen de producten klaarzet die waarschijnlijk moeten worden aangevuld.

Stockon levert rechtstreeks

Stockon levert rechtstreeks vanaf de fabrikant naar de klant waardoor deze product ontvangt met een lange houdbaarheidstermijn. De bezorgservice maakt gebruik van het bezorgnetwerk van PostNL dat al meer in foodbezorging doet.

Gekoelde bezorging

De producten worden in het hele land bij klanten thuis gekoeld en veilig bezorgd in een duurzame herbruikbare koelbox van PostNL. Na het bezorgen gaat de koelbox weer mee met de bezorger. Omdat de box opnieuw worden gebruikt, bespaart hij de fabrikant verpakkingsmateriaal.