Winnaars Awards Gekozen Product van het Jaar bekend

‹ Terug naar overzicht

Winnaars Awards Gekozen Product van het Jaar bekend

Geplaatst op:

Heks’n Kwark Spread, Everyday Ice Cake en Almhof Lekker & Licht Kwark behoren tot de 28 winnende producten van de Awards voor het Gekozen Product van het Jaar 2019.

De winnaars namen de Awards afgelopen week tijdens de Huishoudbeurs in ontvangst. De organisatie van het Gekozen Product van het Jaar beoordeelde de winnende producten op basis van Nielsen-onderzoek onder 5.000 consumenten en de consumer experience bij ruim honderd gezinnen.

Heks’n Kwarkspread

Heks’n Kwarkspread van Heksenkaas, een combinatie van 70 procent kwark met verse ingrediënten, is een zuivelbeleg voor op de boterham of de cracker.

Everyday Ice Cake

Everyday Ice Cake van Boermarke bestaat uit roomijs, cake en saus en is zo verpakt dat het product vanzelf uit de verpakking komt door aan de zijkanten te drukken. De consument kan het dessert snel op tafel zetten. Als hij de IceCake in gelijke stukjes snijdt ontstaan er vier hartjes. Everyday IceCake is het eerste eigen merkproduct van Boermarke. De zuivelfabrikant levert yoghurt, ijs, vla en andere zuivel onder private label aan met name de out of homemarkt.

Almhof Lekker & Licht kwark

Almhof Lekker & Licht kwark van Müller Nederland is kwark met 0 procent vet, minder suiker, 35 procent minder calorieën en geen kunstmatige zoetstoffen.