Bob Mulder nieuwe sales director FrieslandCampina

‹ Terug naar overzicht

Bob Mulder nieuwe sales director FrieslandCampina

Geplaatst op:

Bob Mulder wordt per 1 oktober sales director van FrieslandCampina Consumer Dairy Netherlands. Mulder volgt Dieuwer van Staveren op die de Duitse tak van het bedrijf gaat leiden.

Bob Mulder werkt sinds 2017 bij FrieslandCampina in diverse functies. Zijn huidige functie is director channel & catergory development. Daarvoor heeft hij gewerkt bij onder andere Unilever, Euroma en Hero Nederland in verschillende sales, category-management en marketingfuncties.

Voorganger Bob Mulder

De voormalige e-commerce manager van FrieslandCampina Dieuwer van Staveren wordt directeur van Frieslandcampina voor Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Zij volgt Guido Kühne op, die op eigen verzoek op 31 december 2022 het bedrijf verlaat. Dieuwer van Staveren trad in 2012 in dienst bij Friesland Campina als accountmanager en e-commerce specialist. De afgelopen jaren heeft ze daar gewerkt in verschillende managementfuncties, waaronder in sales, meest recent sinds juni 2020 als Director Sales en Trade Marketing.

Dynamische eerste helft 2022

FrieslandCampina heeft in de eerste helft van 2022 een fors betere omzet en winst behaald. De coöperatie zag de netto-omzet in het eerste halfjaar met 19,4 procent toenemen naar € 6,6 miljard, tegenover € 5,5 miljard in de eerste helft van 2021. “We kijken terug op een dynamische eerste helft van 2022”, constateert ceo Hein Schumacher.

(Foto: FrieslandCampina)