Campina initieert campagne Samen Opstaan

‹ Terug naar overzicht

Campina initieert campagne Samen Opstaan

Geplaatst op:

Campina initieert de campagne Samen Opstaan. De komende weken roept het zuivelbedrijf, samen met topsporters als Sven Kramer, Epke Zonderland en Marit Bouwmeester, Nederland op om in beweging te komen om zelf fit en actief te zijn en om iets voor een ander te doen.

Campina daagt topsporters, medewerkers van FrieslandCampina, melkveehouders en sportieve Nederlanders uit om hun gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren en door te bewegen geld in te zamelen voor de stichting Spieren voor Spieren. 

Deelnemen aan een actie of zelf een actie starten kan via samenopstaanmetcampina.nl. De campagne loopt tot en met vrijdag 14 mei.  

Over Campina

FrieslandCampina produceert en verkoopt wereldwijd consumentenproducten als zuiveldranken, kindervoeding, gecondenseerde melk, kaas en desserts. Het concern levert room en boterproducten voor professioneel gebruik aan bakkerijen en horecabedrijven en produceert en verkoopt daarnaast ingrediënten en halffabricaten aan producenten van kindervoeding, de voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische sector. 

FrieslandCampina

In 2020 bedroeg de jaaromzet € 11,1 miljard. FrieslandCampina heeft vestigingen in 38 landen en biedt werk aan 23.877 medewerkers. Het centrale kantoor is gevestigd in Amersfoort. De onderneming is volledig in handen van Zuivelcoöperatie FrieslandCampina, en is met 16.995 leden-melkveehouders in Nederland, Duitsland en België een van de grootste zuivelcoöperaties in de wereld.