ForFarmers blijft partner Dairy Academy Royal A-ware

‹ Terug naar overzicht

ForFarmers blijft partner Dairy Academy Royal A-ware

Geplaatst op:

Dairy Academy van Royal A-ware en ForFarmers hebben hun samenwerking voor vijf jaar verlengd. Melkveehouders die melk leveren aan Royal A-ware kunnen door de verlenging van het partnership blijven rekenen op adviezen voor voeroplossingen en Workshops voor productief en gezond melkvee. 

Van links naar rechts: Klaas de Jong (Royal A-ware), Anneke Jorritsma-van der Zijl en Robert Meijer (beiden ForFarmers).

ForFarmers is sinds de oprichting van Dairy Academy in 2014 een van de partners van het kennisplatform voor melkveehouders van Royal A-ware. 

ForFarmers ‘zeer betrokken’

De ruime kennis van elk type melkveebedrijf is de basis voor de totaaloplossingen die ForFarmers biedt. Het uitgangspunt van iedere samenwerking is de doelstelling en ambitie van de melkveehouder. “De specialisten van ForFarmers hebben aangetoond het verschil te maken”, aldus Klaas de Jong, coo bij Royal A-ware. “Zij zijn zeer betrokken bij onze melkveehouders om het best mogelijke resultaat te behalen. Wij zijn trots dat we de komende vijf jaar het partnership voortzetten. Dat betekent dat we kennis over en weer blijven delen en samen optrekken voor een sterke en financieel gezonde melkveesector.” 

Rendement, veestapel, efficiëntie

ForFarmers levert meer dan alleen voer. Hoe productief het melkvee is, wordt bepaald door de kwaliteit van het rantsoen, de jongveeopfok, de transitieperiode en de ruwvoerproductie. Dit zijn de vier belangrijke pijlers van de aanpak van het bedrijf. “Door de verlenging van ons partnership behouden we een nauwe verbinding met melkveehouders van Royal A-ware”, constateert Robert Meijer, marketingmanager Herkauwers bij ForFarmers. “En we blijven in gesprek over alles wat komt kijken bij het behalen van een beter rendement, een gezondere veestapel en hogere efficiëntie.” 

Manager Dairy Academy Anneke Jorritsma-van der Zijl zegt over de continuering van de samenwerking: “Dankzij de inbreng van de specialisten van ForFarmers kunnen wij blijven inspelen op actuele, uiteenlopende cases die spelen op het melkveebedrijf. Denk aan het optimaliseren van transitiemanagement, het voorkomen van klauwproblemen of de wens om meer eiwit van eigen land te halen.” 

Canadees bedrijf

De Dairy Academy van Royal A-ware werkt ook samen met met SCCL, the Saskatoon Colostrum Company Ltd. uit Saskatoon, Saskatchewan Canada. Dit bedrijf produceert houdbare oplosbare biestproducten.