GEA en Uniform-Agri gaan data uitwisselen

‹ Terug naar overzicht

GEA en Uniform-Agri gaan data uitwisselen

Geplaatst op:

GEA, leverancier van melk- en voerapparatuur, en Uniform-Agri, softwareontwikkelaar voor koemanagement, gaan samenwerken in hun managementsystemen. De data van deze managementsystemen worden onderling uitwisselbaar. De uitrol van de samenwerking start dit najaar in Nederland, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland  en Zwitserland.

Foto: GEA

Melkveehouders kunnen door deze samenwerking GEA-apparatuur bedienen in combinatie met de analyses van het Uniform-Agri-programma. De data van het GEA DairyNet-systeem worden via een interface uitwisselbaar met de Uniform-Agri-software. 

Data uitwisselen zonder concessies

Melkveehouders die Uniform-Agri al gebruiken als hun belangrijkste koemanagementsysteem kunnen nu daarin de data van de GEA-apparatuur integreren. “En dit alles zonder concessies te hoeven doen aan de voordelen en toekomstige ontwikkelingen van ons GEA DairyNet-systeem”, aldus GEA-vicepresident Holger Siegwarth.

Geen dubbele invoergegevens

“Moderne melkveehouders die geconfronteerd worden met toenemende administratieve werkzaamheden, zullen enorm profiteren van deze samenwerking”, stelt Harm-Jan van der Beek, managing director bij Uniform-Agri. “Het voorkomt dubbele of driedubbele invoer van gegevens op de boerderij.”

Met de systemen van GEA en Uniform-Agri kunnen melkveehouders verschillende apparatuur, dealers en wereldwijde melkregistratieorganisaties integreren. GEA Farm Technologie is tevens een van de kennispartners van Royal A-ware.