GEA Farm Technologies kennispartner van Royal A-ware

‹ Terug naar overzicht

GEA Farm Technologies kennispartner van Royal A-ware

Geplaatst op:

GEA Farm Technologies gaat melkveehouders van Dairy Academy Royal A-ware helpen met concepten op maat voor huisvesting, melk- en koeltechniek en hygiëne. De samenwerking met de nieuwe kennispartner betekent dat Royal A-ware’s partnership met Lely per oktober stopt. Royal A-ware en Lely werkten vijf jaar samen.

Van links naar rechts: Annelie van ‘t Klooster (accountmanager Dairy Academy), Geraldine Haverkamp (trainer Dairy Academy), Annemarie Sietzema-de Jong (manager Dairy Academy), Klaas de Jong (coo Royal A-ware), Joost Vliegen (md GEA Farm Technologies​​), Anton Koops (head of sales Milking & Farming GEA), Klaes Gerbrandy (teamlead sales Stalinrichting, mest en ventilatie GEA) en Marinus Slootweg (head of Service GEA). 

“Met GEA Farm Technologies hebben wij een partner in de arm genomen die de huidige uitdagingen begrijpt en weet wat onze melkveehouders aan middelen en management nodig hebben om hun bedrijf met succes te runnen en zo rendabel mogelijk te maken”, aldus coo Royal A-ware Klaas de Jong. “Met het uitgebreide pakket aan oplossingen dat GEA biedt, kunnen melkveebedrijven van uiteenlopende grootte en samenstelling verder op weg worden geholpen.” 

GEA Farm Technologies

Specialisten van de dealers van GEA Farm Technologies adviseren melkveehouders over het optimaliseren van het bedrijf, zoals melken en voeren, melkkoeling, stalinrichting en  oplossingen voor jongvee en mestverwerking. “Het gaat erom dat de melkveehouder wordt ondersteund in actuele thema’s zoals dierenwelzijn, koecomfort en optimalisatie”, vertelt GEA-directielid Joost Vliegen. “Hiervoor biedt GEA slimme op maat gemaakte oplossingen. Door dit partnership kunnen wij samen nog beter inspelen op de wensen vanuit de markt en de melkveehouders.” 

Workshops en kennissessies

“Wij leggen directe verbindingen tussen de melkveehouders die aan Royal A-ware leveren en de betrokken specialisten van lokale dealers van GEA”, legt manager Dairy Academy Annemarie Sietzema-de Jong uit. “Wij gaan samen met GEA onder andere workshops en kennissessies organiseren op locatie van aangesloten melkveehouders van Royal A-ware.”

Melkveehouders die melk aan Royal A-ware leveren kunnen die workshops en trainingen kosteloos volgen. Ze worden gegeven door deskundigen van de kennispartners en anderen uit de melkvee en zuivelbranche.

Over Dairy Academy 

Dairy Academy, gevestigd in Heerenveen bij de kaasmakerij van Royal A-ware, is een exclusief kennisplatform voor melkveehouders die melk aan Royal A-ware leveren. Het is onderdeel van Royal A-ware en helpt met negen partners de aangesloten melkveehouders om hun bedrijf toekomstbestendig en duurzaam in te richten. De andere partners van Dairy Academy zijn: Semex, Kamps de Wild, BP, Kromwijk Elektro, ForFarmers, Denkavit, Rabobank en SCCL.