Ketenformule Rechtstreex opent tweede dc

‹ Terug naar overzicht

Ketenformule Rechtstreex opent tweede dc

Geplaatst op:

Rechtstreex opende onlangs haar tweede distributiecentrum in de Binckhorst in Den Haag. Het eerste dc is in Rotterdam. Er zijn inmiddels ruim 100 boeren en makers uit de regio aangesloten bij de korte ketenformule. 

RechtstreexHieronder zijn zuivelboerderij Anna’s Hoeve in Abcoude, biologische geitenboerderij Van Dorp in Weteringbrug, kaasboerderij Captein in Zoeterwoude, de Kaagse boer, biologische zuivelboerderij Hoeve Rust-hoff in Maasland, kaasboerderij De Houdycker in Kamerik,  biologisch melkgeitenbedrijf De Jong in Stolwijk, melkveebedrijf en kaasmakerij  Vlooswijk in Montfoort en Zuivel van Winden in Schipluiden.
Zij zijn bij Rechtstreex om inwoners uit regio Haaglanden te voorzien van lokale versproducten. De klanten bestellen de producten direct bij de boeren in de regio en kunnen de boodschappen vervolgens ophalen bij een afhaalpunt of ze laten thuisbezorgen.

Rechtstreex en Rotterdam de boer op!

De korte ketenformule begon eerder dit jaar samen met Natuurmonumenten het project Rotterdam de boer op!  De organisatie wil samen met achttien partners meer boerenlandnatuur rond de stad in het hart van de Randstad creëren. Biologisch melkveehouder Arie van den Berg uit Midden-Delfland is een van de deelnemers aan het project. Tot de partners van Rotterdam de boer op! behoren FrieslandCampina, Rechtstreex, LTO, SMK en gemeente Midden-Delfland.