Robert van Ballegooijen vertrekt bij Royal A-ware

‹ Terug naar overzicht

Robert van Ballegooijen vertrekt bij Royal A-ware

Geplaatst op:

Robert van Ballegooijen vertrekt per 1 september bij Royal A-ware. Hij gaat als ceo aan de slag bij Van Loon Group, producent van vleesproducten, vleesvervangers en maaltijden.

Robert van Ballegooijen vertrekt bij Royal A-wareBij Royal A-ware leverde Robert van Ballegooijen de afgelopen ruim tien jaar als operationeel topman een belangrijke bijdrage aan de transitie van handelsbedrijf en dienstverlener naar een internationale ketenspeler in kaas, zuivel, tapas en andere voedingsproducten.

Royal A-ware is een familiebedrijf dat is gespecialiseerd in het produceren, rijpen, versnijden en verpakken van kaas en andere verse voedingsproducten zoals dagverse zuivel, tapas en melkpoeder. Het bedrijf heeft meer dan 3.000 medewerkers en beschikt over 16 productielocaties en diverse rijpingshuizen. Van Loon Group is eveneens een familiebedrijf met 2.500 medewerkers verdeeld over 13 locaties. 

Royal A-ware werkte in de afgelopen jaren aan diverse ketensamenwerkingen.  Zo versterkten A-ware en Delltamilk vorig jaar de samenwerking met Albert Heijn. Het Beter voor Koe, Natuur & Boer-programma werd uitgebreid met ongeveer 150 melkveehouders die melk gaan leveren voor kaas en zuivel van het eigen merk Zaanse Hoeve van Albert Heijn. De ongeveer 150 nieuwe melkveehouders van A-Ware en Deltamilk die gaan leveren aan Albert Heijn nemen uiterlijk dit jaar deel aan het programma.