Verder-merken JEC en Packo bundelen krachten

‹ Terug naar overzicht

Verder-merken JEC en Packo bundelen krachten

Geplaatst op:

Na jarenlange ervaring in pompoplossingen heeft Verder de structuur van de hygiënische merken aangepast. De Verder-fabrieken Packo en JEC, die beide hygiënische pompen produceren, hebben hun krachten gebundeld en gaan verder als Packo. 

Deze fabriek produceert hygiënische centrifugaalpompen en JEC lobben-, draaizuiger- en schroefspindelpompen.

Verder integreert JEC met Packo

De twee pompseries passen perfect bij elkaar en vormen samen een complete lijn pompoplossingen voor het hygiënische marktsegment. JEC-pompen worden met Packo geïntegreerd, wat de nodige voordelen oplevert:

Snelheid: De Europese hub van Packo zorgt voor een snellere levering. Door te werken in meerdere tijdzones kan het bedrijf ook sneller reageren op elke vraag die de klant heeft.   

Kennis: Door het samenvoegen van de merken combineert Packo kennis tussen twee centers of excellence, zodat de fabrikant een beter begrip krijgt en kan inspelen op alle toepassingsbehoeften.  

Hoogste hygiënische kwaliteitsnormen: Packo staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn pompen, gemaakt met een zeer strikte precisie volgens de hoogste hygiënische ontwerpprincipes en met gestandaardiseerde en gedetailleerde eindcontrole van alle geproduceerde pompen. De lobben-, draaizuiger- en schroefspindelpompen worden volledig geïntegreerd in de hoge productiestandaarden die Packo hanteert. 

Compleet portfolio: Door het beste van beide werelden te combineren, vergroot Packo effectief zijn mogelijkheden om een hygiënische pompoplossing te bieden. Een breder assortiment centrifugaal-, lobben-, draaizuiger- en schroefspindelpompen onder de gerespecteerde en bekende naam Packo.

Zuid-Korea en België

De huidige Packo-hoofdkantoren in Zuid-Korea en België blijven bestaan als centers of excellence voor de kerntechnologieën van het bedrijf op het gebied van hygiëne. 

Klik hier voor meer informatie.

Kijk hier naar een video over Verder: