Verder Groep neemt JEC over

‹ Terug naar overzicht

Verder Groep neemt JEC over

Geplaatst op:

De Verder Groep, een Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en distributie van pompen en laboratoriumapparatuur, neemt de Zuid-Koreaanse pompenfabrikant JEC Ltd. over.

JEC is producent van hygiënische draaizuiger-, centrifugaal- en schroefspindelpompen. Met de overname van dit bedrijf versterkt Verder zijn hygiënische positie in de farmaceutische-, voedings- en drankenmarkt, met een volledig portfolio van hoogwaardige producten in de belangrijkste economieën ter wereld.

Integratie JEC in Verder-familie

Andries Verder, ceo van Verder International, zegt dat de groep erg enthousiast is om JEC te laten toetreden tot de Verder-familie. “Wij zijn van mening dat de integratie van JEC in de onze verkoop- en distributieorganisatie wereldwijd JEC in staat zal stellen zijn hoge groeitraject voort te zetten. De overname van JEC met zijn hoogwaardige draaizuiger-, lobben- en dubbele schroefspindelpompen zal Verder ook een sterkere positie in de Aziatische markt geven en biedt grote kansen in de belangrijke Koreaanse markt.”