Weide Weelde gaat voor huismerk Poiesz leveren

‹ Terug naar overzicht

Weide Weelde gaat voor huismerk Poiesz leveren

Geplaatst op:

Zuivelcoöperatie NoorderlandMelk gaat de zuivelproducten van Weide Weelde Boerenzuivel onder het Noordertrots-label aan Poiesz Supermarkten leveren. 

De zuivelcoöperatie versterkt hiermee de bestaande relatie met de noordelijke supermarktketen. Weide Weelde Boerenzuivel heeft al jaren een leveranciersrelatie met de supermarktorganisatie in Sneek.

Weide Weelde en Poiesz

De samenwerking onder het Noordertrots-label onderstreept de waarden van boerenzuivelmerk en Poiesz. Zo komt de zuivel van boeren uit het noorden, van familiebedrijven en worden de zuivel op ambachtelijke wijze geproduceerd. Beide partijen blijven via het Weide Weelde Fonds investeren in de natuur van het noorden.  Adrian Langereis, commercieel verantwoordelijk voor Weide Weelde Boerenzuivel: “De verdieping in de samenwerking met Poiesz is een logisch vervolg en maakt ons trots. Het past in onze visie om toegevoegde waarde vanuit de markt te creëren voor onze boeren.”

Merk uit schappen andere winkelketens

Het eigen merk Weide Weelde Boerenzuivel van Noorderland Melk blijft als melkstroom bestaan, maar zal voorlopig uit de schappen van andere winkelketens verdwijnen. Er wordt gewerkt aan een doorstart met een ander productenportfolio. De duurzame melkstroom is tevens beschikbaar voor derden.