Zuivel- en kaasnominaties in verkiezing ‘Bioproduct van 2022’

‹ Terug naar overzicht

Zuivel- en kaasnominaties in verkiezing ‘Bioproduct van 2022’

Geplaatst op:

Biologisch Plus volle yoghurt en halfvolle melk van Plus Retail, Little Cow & Cookies Ice van The Organic Jersey Farm, de Mèkkertaler van de  Mèkkerstee en Skyr Vanille van Weerribben Zuivel behoren tot de 31 genomineerde biologische producten voor de verkiezing ‘Bioproduct van 2022’. 

De winnaar mag het product een jaar lang Bio-product van 2022 noemen. De inschrijvingen zijn gesloten. Consumenten kunnen stemmen waarna een vakjury die drie winnaars kiest. Tijdens de Biokennisweek van Bionext die volgende week plaatsvindt, kunnen consumenten stemmen op maximaal vijf biologische producten. De vijf producten met de meeste stemmen pitchen voor de vakjury tijdens de Biokennisweek.

Bioproduct van 2022

Ook in de Bio-productverkiezing van 2021 stonden diverse nominaties van biologische zuivel- en kaasproducten. De derde plaats in de verkiezing van het Bioproduct van het jaar was toen voor Opvolgmelk 3 van The Pure Goat Company.

Biokennisweek opnieuw online

De Biokennisweek vindt ook dit jaar online plaats. Tijdens het evenement – dat van 10 tot en met 13 januari wordt gehouden – zijn er webinars en workshops van de biolgische sector. 

De Biokennisweek wordt georganiseerd in plaats van de fysieke Biobeurs die normaliter in Zwolle plaatsvindt. Kijk hier voor meer informatie.