ZuivelNL vindt interim-directeur in Roald van Noort

‹ Terug naar overzicht

ZuivelNL vindt interim-directeur in Roald van Noort

Geplaatst op:

Het bestuur van ZuivelNL heeft Roald van Noort per 1 september aangesteld als interim-directeur van ZuivelNL. Hij gaat de vacature vervullen die ontstaat door het vertrek van de huidige directeur Janine Luten per 14 augustus.

interim-directeur zuivelnlVan Noort zal tot het einde van dit jaar als interim-directeur beschikbaar zijn. Het bestuur streeft ernaar per 1 januari 2021 een vaste nieuwe directeur te kunnen benoemen. 

ZuivelNL: Van Noort zeer ervaren

Jorrit Jorritsma, voorzitter van het bestuur van de zuivelketenorganisatie, is blij met de aanstelling van een interim-directeur op zo’n korte termijn. “Met de komst van Roald van Noort hebben we de beschikking gekregen over een zeer ervaren directeur. Hij kent de melkveehouderijsector, is goed op de hoogte van de structuren en van nieuwe ontwikkelingen.”

CRV en Nutreco

Van Noort was tot 1 mei 2020 ceo bij CRV Holding. Hij heeft daar ruim twaalf jaar gewerkt. In die periode heeft hij van CRV een wereldwijd toonaangevende organisatie voor rundveeverbetering en rundveedata gemaakt. Daarvoor heeft hij verschillende managementposities vervuld bij Nutreco.