Coronavirus vraagt om aanpassingsvermogen

‹ Terug naar overzicht

Coronavirus vraagt om aanpassingsvermogen

Geplaatst op:

MEDEDELING – De wereld ziet er sinds kort even iets anders uit, de levens van ons allemaal worden op ingrijpende wijze beïnvloed door het coronavirus (Covid-19). De gevolgen van het virus en met name de noodzakelijk getroffen maatregelen zijn voelbaar, ook bij ZuivelZicht.

zuivelzicht magazine coronavirusToch blijven we in deze lastige, onvoorspelbare tijd ons uiterste best doen u zo goed mogelijk te informeren over de onderwerpen en het nieuws dat voor u van belang is.

Dat valt met de almaar veranderende omstandigheden soms niet mee en vraagt om aanpassingsvermogen.

Aanpassingen vanwege coronavirus

Om de omstandigheden beter het hoofd te kunnen bieden, zijn wij helaas genoodzaakt voor een aantal van onze merken de komende uitgaven van het fysieke magazine te combineren of de verschijningsfrequentie enigszins aan te passen. We hopen hierbij uiteraard op uw begrip.

Online en social media

Maar tegelijkertijd verleggen we de aandacht sterk naar de online- en socialmediakanalen van het merk en verhogen we bijvoorbeeld de frequentie van de e-mailnieuwsbrieven.

Daardoor zijn we in staat u nog sneller en completer van nieuws en informatie te voorzien, Want we beseffen dat juist in deze lastige tijden goede informatie voor u van levensbelang is.

Volg ons dus online en via social media. En mocht u dat nog niet hebben gedaan: meld u zich snel aan voor de nieuwsbrief. Hiervoor kunt terecht onder aan deze pagina.

Dan houden wij u op de hoogte en bieden we samen deze onwerkelijke periode het hoofd.

Namens het hele team van ZuivelZicht wens ik u sterkte en wijsheid.

Peter Vorstenbosch
hoofd content BDUvakmedia