DAFW: ‘Wat eten we nu en in 2050?’

‹ Terug naar overzicht

DAFW: ‘Wat eten we nu en in 2050?’

Geplaatst op:

Bezoekers van de Dutch Agri Food Week (5 tot en met 16 oktober) bij de boer, de voedselproducent, de kok, de wetenschapper en andere agrifoodexperts een antwoord op de vraag: wat eten we nu en in 2050?

DAFW Dutch Agro Food WeekDe Nederlandse agrifoodsector laat tijdens deze week de laatste ontwikkelingen zien in een programma met activiteiten in heel Nederland. Zo vertellen educatieboeren in heel Nederland onder het motto ‘Our food: How it’s made’ tijdens de Dutch Agri Food Week (DAFW) verhalen over hoe Nederlandse boeren het lekkere, gezonde en vooral veilige voedsel dat zij produceren, met respect voor natuur en omgeving. Op deze website is te zien welke boeren meedoen.

DAFW start in Venlo

Op 5 oktober is de landelijke start van de DAFW op de Brightlands Campus in Venlo met pitches van start-ups en vinden er hier bij het businessevent Tomorrow’s Food op het interactieve innovatieplein diverse activiteiten plaats waaronder een live uitzending van BNR, workshops, innovatieve samples en schaalmodellen, innovatiesessies en presentaties.

DAFW ook in Bolsward

Ook op 5 oktober wordt bij de voormalige Zuivelschool in Bolsward het congres   Frisian Foodture ’18 gehouden. De bijeenkomst voor vakmensen in de ontwikkeling, innovatie of productie van food, levering van grondstoffen en ingrediënten en financiers of logistiek dienstverleners.

Meer lezen over de Nederlandse en Belgische zuivelindustrie? Klik HIER voor een abonnement op ZuivelZicht.