#trotsopdeboer: agrarische organisaties adverteren landelijk

‹ Terug naar overzicht

#trotsopdeboer: agrarische organisaties adverteren landelijk

Geplaatst op:

In de weekendedities van een aantal landelijke en regionale dagbladen verschijnt een paginagrote fullcolouradvertentie met als titel ‘Wij zijn trots op de boeren’ (#trotsopdeboer). 

'Wij zijn trots op de boer' #trotsopdeboerLTO (Land- en Tuinbouw Organisatie Nederland), Nevedi (Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie) en CRV (Coöperatieve veeverbeteringsorganisatie) hebben dit initiatief genomen. De actie wordt gesteund door 31 partijen uit de sector en gecoördineerd door Agribusiness Service. De logo’s van alle deelnemende partijen staan onder in de advertentie. 

#trotsopdeboer: waardering voor de boer

De reden van de actie ligt in het feit dat de agrarische sector volop in het nieuws is: boeren maken zich zorgen over de continuïteit van hun bedrijf en hun positie in de maatschappij. Veel partijen die met enige regelmaat op het boerenerf komen, delen deze zorgen. Daarom spreken ze hun waardering uit voor de boer met het plaatsen van de paginagrote advertentie in de landelijke en regionale kranten.

Publicatie zaterdag 28 september

De advertentie wordt zaterdag 28 september gepubliceerd in het Algemeen Dagblad (AD), de regionale dagbladen van het AD (Tubantia publiceert 27 september), alle edities van het Noordhollands Dagblad en NRC Handelsblad. Ook online wordt de advertentie via het AD en de regionale kranten verspreid en dragen de partners de boodschap uit via social media. 

Ook trots?

Iedereen die trots is op boeren kan dit vanaf zaterdag 28 september 2019 delen via #trotsopdeboer.