Everyday IceCake eerste eigenmerkproduct Boermarke

‹ Terug naar overzicht

Everyday IceCake eerste eigenmerkproduct Boermarke

Geplaatst op:

Boermarke brengt voor het eerst onder eigen naam een nieuw product op de markt: Everyday IceCake.

Everyday IceCake BoermarkeEveryday IceCake is een combi van ijs, cake en saus, en werd ontwikkeld samen met Het FoodAtelier. De verpakkingsvorm is zo ontwikkeld door DiDutch dat de ijscake vanzelf uit de verpakking komt door aan de zijkanten te drukken. De consument kan het dessert zo snel op tafel zetten.

Everyday IceCake

De ijscake ziet eruit als een pudding of taart met saus, heeft de harde structuur van ijs, maar bevat cake in plaats van koek als tussenlaag. “Koek krijgt vaak een harde structuur. Maar cake blijft ook lekker zacht als het ingevroren is geweest”, zegt productmanager Andrea Kamphuis van Boermarke in Tubantia over de lancering van Everyday IceCake.

De ijscake, verkrijgbaar in de smaken Aardbei, Chocolade, Noten-Karamel, Yoghurt-Kersen en Tompouce, ligt halverwege deze maand in het diepvriesmeubel in de grote supermarkten.

Boermarke

Everyday IceCake is het eerste eigenmerkproduct van Boermarke. De zuivelfabrikant in Enschede die dertig jaar bestaat, leverde tot nu toe yoghurt, ijs, vla en andere zuivel onder private label aan met name de out of home-markt.