Dero Groep geeft Doeschot doorstart: DGDoeschot

‹ Terug naar overzicht

Dero Groep geeft Doeschot doorstart: DGDoeschot

Geplaatst op:

De Dero Groep heeft het op 3 oktober failliet verklaarde Doeschot overgenomen en per 15 oktober voortgezet onder de naam DGDoeschot.

 

DGDoeschot

De Dero Groep heeft reeds twee (productie)locaties (Nieuw-Vennep en Joure) waar alle producten onder eigen dak worden gerealiseerd: van concept tot en met realisatie. De merken die onder de Dero Groep vallen zijn Dero, Elten, Bosgraaf en Packtech.

DGDoeschot

Met de toevoeging van het in Alkmaar gevestigde DGDoeschot krijgt de Dero Groep een derde productielocatie. DGDoeschot valt onder DGService, dat zich bekwaamt in het onderhouden van de door Dero Groep geleverde installaties en machines. Het moederbedrijf ziet het assortiment kaasbehandelingsmachines van DGDoeschot als een welkome aanvulling op het huidige leveringsprogramma van de andere merken in de groep.

Groter leveringsprogramma

Door deze acquisitie is het leveringsprogramma van de Dero Groep voor kaasverwerkende bedrijven verder vergroot, waardoor het bedrijf deze sector nog beter van dienst kan zijn.

De andere activiteiten – het leveren van standalone-kaasbehandelingsmachines en tunnelbrandblusinstallaties – van Doeschot worden, deels in afgeslankte vorm, ook voortgezet in Alkmaar door DGDoeschot.