DOC Dairy Partners stelt duurzaamheidsmanager aan

‹ Terug naar overzicht

DOC Dairy Partners stelt duurzaamheidsmanager aan

Geplaatst op:

Hanneke Kraaijenveld komt per 1 oktober als duurzaamheidsmanager in dienst bij DOC Dairy Partners. zij gaat zich bezighouden met onder meer het verder verduurzamen van het zuivelassortiment van DOC Dairy Partners en de DMK Group.

 

DOC Dairy Partners Hanneke Kraaijenveld

DOC Dairy Partners is een dochteronderneming van de DMK Group die zich richt op de afzet van kaas en een breed assortiment zuivelproducten in de Benelux, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Scandinavië. De organisatie levert met name onder private label retail, foodservice en verpakkers.

Deelname aan On the way to PlanetProof?

DOC Dairy Partners onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor certificering om te gaan deelnemen aan het internationale keurmerk On the way to PlanetProof van de Stichting Milieukeur. De Stichting organiseert op 4 oktober een openbare hoorzitting over conceptcriteria voor melkproductie op het melkveebedrijf voor On the way to PlanetProof Zuivel. SMK zal de criteria voor zuivel naar verwachting later dit jaar onder het keurmerk publiceren.

DMK Group

DMK Group hanteert een uitgebreid duurzaamheidsbeleid dat in alle bedrijfsonderdelen wordt doorgevoerd en waarmee de onderneming wordt gezien als Duitslands meest duurzame zuivelorganisatie. Onder de noemer DMK 2020 Taking responsibility rapporteert DMK jaarlijks de voortgang op vijf thema’s: milieu, veeteelt, melk, team en maatschappij.