Finalisten Beste Kaasspeciaalzaak 2019 bekend

‹ Terug naar overzicht

Finalisten Beste Kaasspeciaalzaak 2019 bekend

Geplaatst op:

De finalisten voor Nederlands Beste Kaasspeciaalzaak, Beste Foodspecialist Wijn en Beste Foodspecialist Chocolade, Noten, Koffie/Thee zijn bekendgemaakt. In de jaarlijkse nationale competities, georganiseerd door Stichting Foodspecialiteiten Nederland, gaan elf winkels naar de finale om de titel.

Beste Kaasspeciaalzaak 2019De vijf Beste Kaasspeciaalzaken zijn: Kaasspeciaalzaak Daan Blankendaal Alkmaar, Renkema Kaas Amersfoort, Hendrik en Marcella Breda, Hugo van der Graaf Kaas en Noten Hilversum en ’t Zuivelhoekje Wageningen.

De drie Beste Foodspecialisten Wijn zijn: Gransjean Wijnen & Delicatessen Den Haag,Wijn & Spijs Heerenveen en ’t Kaaswinkeltje Renkum.

De drie Beste Foodspecialisten zijn: Chocolade, Noten, Koffie/Thee zijn Zuivelhoeve Borne, Thee Zusje Koffie & More, Culemborg en De Notenwinkel van Zeist.

De Awards in de drie categorieën worden op maandag 1 april uitgereikt tijdens het branche-event Foodspecialiteiten in Hart van Holland in Nijkerk.

Thema: Knokken voor groei

Foodspeciaalzaken moeten vechten tegen de grootwinkelbedrijven om hun marktaandeel te behouden. Het is van groot belang dat de ondernemers zich blijven ontwikkelen om tegen het geweld van de grootwinkelbedrijven opgewassen te zijn. Om deze reden is het thema voor 2019 ‘Knokken voor groei’.

Stichting Foodspecialiteiten Nederland zet zich ook dit jaar in om de juiste tools te ontwikkelen die de ondernemers zullen ondersteunen in hun strijd om behoud van marktaandeel en groei in ondernemerschap.