Food100 2019: inschrijving geopend voor vernieuwers in zuivel

‹ Terug naar overzicht

Food100 2019: inschrijving geopend voor vernieuwers in zuivel

Geplaatst op:

De Food100 werkt aan een nieuwe ranglijst met voedselveranderaars. Op de Food100 2019 komen weer mensen voor die zich inzetten voor het voedselsysteem van de toekomst. Vernieuwers in zuivel kunnen zich aanmelden tot 15 juni. De nieuwe lijst wordt op 4 oktober bekend gemaakt.

Op de lijst van Food100 2018 stonden diverse vernieuwende ondernemers in de zuivelsector: Jaring Brunia van Boer Brunia, Boy Griffioen mede-eigenaar van biologische zuivelboerderij De Groene Griffioen, Irene Prinsen-Bruins en Klaas Jan Bruins van zuivelboerderij ERF-1, Peter van de Voort van kaasboerderij De Groote Voort, Janco Heida oprichter van de Streekboer, Welmoed Deinum biologisch dynamisch melkveehoudster van  De Graasboerderij en Willem van der Schans van zuivelbedrijf Den Eelder.

Bent u of kent u een voedselveranderaar die een plek verdient in de Food100? Meld diegene dan aan en motiveer waarom deze persoon in de Food100 thuishoort. Een onafhankelijke deskundige jury stelt uit de aanmeldingen de lijst van honderd gamechangers samen.