FrieslandCampina koopt Spaanse kaashandel Millán Vicente

‹ Terug naar overzicht

FrieslandCampina koopt Spaanse kaashandel Millán Vicente

Geplaatst op:

FrieslandCampina neemt de in Spanje gevestigde kaasverpakker en -distributeur Millán Vicente over. De overname helpt de positie van FrieslandCampina op de Spaanse en Portugese consumentenmarkt voor kaasproducten verder te versterken.

Friesland Campina Millán VicenteRoel van Neerbos, president FrieslandCampina Consumer Dairy: “Al tientallen jaren kopen Spaanse en Portugese consumenten en retailers kaasproducten van FrieslandCampina. Met deze acquisitie waarbij we gebruikmaken van de lokale commerciële expertise en slagkracht van Milán Vincente aanwenden, kunnen we ons productaanbod voor consumenten en klanten in Spanje en Portugal verder ontwikkelen, innoveren en versterken.”

Eerder deze maand berichtte FrieslandCampina dat het de Amerikaanse kaasimporteur en –distributeur Jana Foods overneemt.

Millán Vicente

Millán Vicente is een van de grootste Spaanse verpakkers en distributiebedrijven voor kaas in Zaragoza, een van de belangrijkste logistieke centra in Spanje. Het bedrijf werd in 1995 opgericht door zijn huidige ceo Antonio Millán en biedt een breed assortiment aan kazen aan de moderne retail. Millán Vicente is al jarenlang een belangrijke partner van FrieslandCampina in Spanje.