Hoody: lokaal onlinebestellen en bezorgen

‹ Terug naar overzicht

Hoody: lokaal onlinebestellen en bezorgen

Geplaatst op:

Hoody, een nieuwe app only-dienst waarmee consumenten bij lokale winkeliers kunnen bestellen, gaat deze week van start in Haarlem. 

Hoody telt nu vijftien aangesloten winkeliers, waaronder kaaswinkel De Kaaskampanje van Haarlem en twee specialiteitenwinkels die ook kaas en zuivel verkopen, namelijk Noten en lekkernijen de Cronjé en Spanish Harlem. 

Hoody bezorgt binnen een uur

Inwoners van Haarlem kunnen via het platform in een keer inkopen doen bij lokale verswinkels. Hoody haalt de bestellingen vervolgens op bij de winkeliers en bezorgt deze binnen een uur met elektrisch aangedreven bakfietsen bij de klant aan huis. In de avonduren geldt same day-bezorging. Hoody regelt de bezorging voor de aangesloten ondernemers en verzorgt ook de marketing. 

Collectieve aandacht via de Hoody-app

De dienst brengt de producten van lokale ondernemers collectief via de Hoody-app onder de aandacht van de consument. Deze kan nu na sluitingstijd van winkels onlineshoppen en -bestellen, en de complete boodschappen op het gewenste moment aan de deur kan laten bezorgen.. 

Haarlem is de eerste Hoody-stad

Haarlem is de eerste stad waar de oprichters, Stephan van Wensen, Jochem Timmers en Maarten Sterrenburg, met Hoody starten. Er zijn plannen om de app dienst naar meer steden uit te breiden.