Jongsma Engineering Solutions partner van Air Quality Process

‹ Terug naar overzicht

Jongsma Engineering Solutions partner van Air Quality Process

Geplaatst op:

Jongsma Engineering Solutions (JES) is sinds 1 juni 2018 partner van het Franse bedrijf Air Quality Process (AQP). Deze onderneming is al meer dan veertig jaar gespecialiseerd in hygiënische airconditioning voor kaasmakerijen.

 

Jongsma Engineering Solutions

AQP is met ruim 5.000 airconditioners wereldwijd aanwezig in meer dan driehonderd fabrieken, waaronder de Nederlandse bedrijven van Özgazi, St. Paul, Bel en Bettinehoeve. De afgelopen maanden heeft JES de producten van AQP geïntroduceerd bij diverse relaties in de Nederlandse zuivelindustrie. Dit heeft geresulteerd in het eerste project voor luchtconditionering bij St. Paul (gespecialiseerd leverancier van smeltkaasproducten). Eind dit jaar wordt de op maat ontwikkelde luchtconditioner in werking gesteld op de nieuwe productielocatie.

JES: ‘hoogste sanitaire veiligheid’

Jongsma Engineering Solutions“Dankzij de expertise in luchtstroombeheer en unieke airconditioners, zullen klanten de hoogste sanitaire veiligheid ervaren”, meldt JES. “Het gehele assortiment is CIP-reinigbaar, USDA-goedgekeurd en toepasbaar op alle soorten kazen, van produceren tot aan verpakken. Bovendien genereert Air Quality’s oplossingen grote energiebesparingen ten opzichte van klassieke opvattingen. Met betrekking tot verouderingskamers, naast de klassieke functies (regeling van temperatuur, hygrometrie, toevoer van verse lucht, regeling van ammoniak), kunnen converteerbare units aangeboden worden in plaats van monofunctionele kamers, om de klant meer flexibiliteit te bieden om in te spelen op de gewenste behoeften. Tevens is Air Quality in staat om kleine en converteerbare units perfect aan te passen aan uw R&D-cellen.”