Kaashuis Tromp gaat naar Zuivelhoeve

‹ Terug naar overzicht

Kaashuis Tromp gaat naar Zuivelhoeve

Geplaatst op:

Kaashuis Tromp uit Haarlem, een franchiseorganisatie met vijftien winkels, heeft zich aangesloten bij de winkelformule van Zuivelhoeve. De Zuivelhoeve-winkels behoren samen met Zuivelhoeve, Happy Goat en ijsfabriek De Dessert Meesters tot familiebedrijf Roerink Food Family.

 

Zuivelhoeve en Kaashuis Tromp krijgen samen met 64 winkels een nagenoeg landelijke dekking.

Kaashuis Tromp begon met Toon Tromp senior in 1961 in Amsterdam met kaas, melk en eieren en is uitgegroeid tot een franchiseformule met vijftien ondernemers. Roel Tromp: “Kaashuis Tromp heeft in Noord Holland bewezen de winkel te zijn voor een goed stuk kaas. Om uniek te blijven moeten onze winkels zich hierin blijven onderscheiden. Zuivelhoeve is een perfecte match en biedt hier onze franchisenemers, voor nu en in de toekomst, alle mogelijkheden toe.”

Toevoeging Kaashuis Tromp

Zuivelhoeve levert toetjes aan retail en foodservice in Nederland, België en Duitsland. De winkels van Zuivelhoeve Winkelbedrijven voeren, naast eigen zuivelproducten, een assortiment van Hollandse   en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten.

De franchiseformule telt ruim veertig winkels in voornamelijk het oosten, noorden en midden van het land. Door de toevoeging van de winkels van Kaashuis Tromp heeft Zuivelhoeve nu ook een spreiding in het westen van Nederland.

Sterke groei Zuivelhoeve

Diane Roerink, directeur Zuivelhoeve Winkelbedrijven: “Onze fullservicefranchiseorganisatie maakt de laatste jaren een sterke groei door. Nu krijgen we er – door de overname – mooie sterke winkels bij en komen we dichter bij ons doel: een landelijke dekking met mooie kaasspecialiteitenwinkels.”