Maaz Cheese neemt Veldhuyzen Kaas over

‹ Terug naar overzicht

Maaz Cheese neemt Veldhuyzen Kaas over

Geplaatst op:

Maaz Cheese neemt de aandelen van Veldhuyzen Kaas over. Hierover bereikten beide in Bodegraven gevestigde bedrijven onlangs overeenstemming.

Met de overname van Veldhuyzen Kaas wil Maaz Cheese verder invulling geven aan zijn groeistrategie als totaalleverancier van Europese kaas en kaasspecialiteiten.

Maaz Cheese Veldhuyzen KaasVeldhuyzen Kaas

De expertise van Veldhuyzen Kaas ligt met name in de export van kaasspecialiteiten in meer dan vijftig landen buiten Europa. De merken Basiron, Montana, Veldhuyzen, Dolaner en Hommage genieten wereldwijde bekendheid. Veldhuyzen Kaas is meermaals bekroond voor het op de markt brengen van opmerkelijke innovaties op het gebied van kaas. Al meer dan een eeuw bedient Veldhuyzen Kaas ook een vaste klantenkring in de Benelux.

Maaz Cheese

Maaz Cheese Veldhuyzen KaasMaaz Cheese is een echt Hollands familiebedrijf. Gedreven door authentiek ondernemerschap staat de focus altijd op een duurzame relatie met zijn klanten. Maaz Cheese wil de brug slaan tussen wat de Nederlandse zuivelsector, maar ook de Europese kaasmarkt biedt en de nationale- en internationale markt vraagt. Door samenwerking met toonaangevende Europese kaas- en zuivelproducenten, moderne verpakkingstechnologieën en een nieuw distributiecentrum is Maaz Cheese in staat om ketenkosten te beperken.

Nieuw distributiecentrum Maaz Cheese

In mei 2019 wordt Veldhuyzen Kaas geïntegreerd binnen het in aanbouw zijnde distributiecentrum van Maaz Cheese en blijft ook onder de naam Veldhuyzen Kaas verantwoordelijk voor de exportactiviteiten.