Sponsorovereenkomst Gouda Cheese Experience

‹ Terug naar overzicht

Sponsorovereenkomst Gouda Cheese Experience

Geplaatst op:

FrieslandCampina ondertekende samen met Vergeer Holland een vijfjarige sponsorovereenkomst met de Gouda Cheese Experience. De samenwerking stelt het kaasbelevingscentrum in Gouda in staat om alle aspecten van Goudse kaas onder de aandacht te brengen bij de bezoekers. De experience in het centrum van Gouda ging op 1 juni open. 

Gouda Cheese Experience “Zodra je het pand betreedt stap je in de wereld van kaas, zo kun je de Gouda Cheese Experience het beste omschrijven. Een interactieve reis die het publiek meeneemt om kennis te maken met de geschiedenis, bereidingswijze en de smaak van Goudse kaas. Dit doe je door een 60 tot 90 minuten ‘walk through’ en zelf te ontdekken, voelen, proeven en ervaren. Een bezoek aan de Gouda Cheese Experience is een hele andere manier van kennis maken met kaas en kaas kopen. FrieslandCampina gaat de komende jaren de sponsoring actief gebruiken om onze naam en het bijzondere van onze Goudse kazen over te dragen op de bezoeker”, vertelt Yves Vancoillie, Director Strategic Pricing & Market Intelligence. 

De Gouda Cheese Experience richt zich op toeristen, maar is open voor iedereen. Het is een plek waar FrieslandCampina als sponsor ook zijn klanten, medewerkers en andere belangstellenden mee naar toe kan nemen. 

Meer informatie: www.goudacheese-experience.com