St. Paul neemt activiteiten over van Givaudan/Vika

‹ Terug naar overzicht

St. Paul neemt activiteiten over van Givaudan/Vika

Geplaatst op:

De St. Paul Groep neemt de activiteiten over van Givaudan/Vika op het gebied van smeltkaas en analoog, geraspte kaas en lucht gedroogde kaas.

Dieter Kuijl, ceo St. Paul, ondertekent de overeenkomst.

Met deze overname is het bedrijf in staat een breder assortiment aan te bieden op het gebied van geraspte kaas en lucht gedroogde kaas. Daarmee zegt de onderneming haar positie als aanbieder van kaasconcepten voor de voedingsmiddelenindustrie te kunnen versterken. 

St. Paul produceert in België en Nederland

Het familiebedrijf zet jaarlijks circa € 50 miljoen om met smeltkaasproducten voor de voedingsmiddelenindustrie. Op dit moment worden de producten van de St. Paul Groep op drie productielocaties in België en Nederland vervaardigd. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Zeeuwse Sint Jansteen.

Over Givaudan

Givaudan is de wereldleider op het gebied van creatie van smaak- en geurstoffen. In nauwe samenwerking met partners op de gebieden voedingsmiddelen, snacks, dranken en geuren, ontwikkelt Givaudan smaak- en geurstoffen waarmee wereldwijd dagelijks miljoenen consumenten worden bediend. De Zwitserse onderneming zette vorig jaar omgerekend € 5,9 miljard om.