Succesvolle derde Voorjaarsbeurs Voets Specialiteiten

‹ Terug naar overzicht

Succesvolle derde Voorjaarsbeurs Voets Specialiteiten

Geplaatst op:

Voets Specialiteiten heeft een succesvolle derde editie van zijn Voorjaarsbeurs voor Foodprofessionals achter de rug. Deze werd begin vorige week gehouden in de Koekbouw en Malerij op CHV Noordkade in Veghel.

Zo’n tachtig standhouders uit binnen- en buitenland presenteerden op de Voorjaarsbeurs hun speciale producten. De organisatie van deze tweejaarlijkse beurs was in handen van Voets Specialiteiten uit Schijndel, leverancier van delicatessen en tegenwoordig ook gevestigd in de Proeffabriek op CHV Noordkade.

Voorjaarsbeurs

Voets VoorjaarsbeursWethouder Jan Goijaarts van economische zaken in de gemeente Meierijstad prees in zijn openingstoespraak de ondernemingszin van het familiebedrijf Voets en de toegevoegde waarde van deze beurs voor het imago van Meierijstad als gemeente met bijna 45.000 arbeidsplaatsen in toonaangevende (inter)nationale bedrijven in food, feed en logistiek en in het midden- en kleinbedrijf.

De Voorjaarsbeurs bevatte een kookstudio, restaurant, winkel en café. Verder kon de bezoeker zich laten inspireren door kaas- en agf-speciaalzaken, koffie- en theewinkels, boerderijwinkels, slagers, bakkers en horeca.