Trunkrs breidt bezorging uit met zuivel en kaas

‹ Terug naar overzicht

Trunkrs breidt bezorging uit met zuivel en kaas

Geplaatst op:

Trunkrs, gespecialiseerd in snelle bezorging, breidt in verband met de coronacrisis zijn bezorgservice uit voor zuivel en kaas. 

Trunkrs bezorgt al de kazen van Booij Kaasmakers en laat weten dat ook kaasspeciaalzaken en zuivel- en kaasboerderijen via zijn dienstverlening hun producten landelijk bij de klanten aan de deur kunnen afleveren.  

Bezorging als nieuwe mogelijkheid

Het bedrijf biedt hiermee de foodsector, die momenteel het aantal klanten in de fysieke winkels ziet teruglopen vanwege het coronavirus, de mogelijkheid om hun producten bij klanten thuis te laten bezorgen. Met de snelle bezorgservice kunnen versproducenten en winkeliers snel hun businessmodel aanpassen en operationeel blijven. 

Aanpassen

De dienstverlening is opgezet in samenwerking met vleesmerk Inamood en kan ook door andere versleveranciers ingezet worden. Kaasboerderijen en andere speciaalzaken kunnen zich aanmelden om met behulp van deze bezorging ook hun bedrijf snel aan te passen aan de huidige omstandigheden. 

Same day delivery

Om verse producten te vervoeren gebruikt Trunkrs tijdens de bezorgritten verpakkingen met koeling. Daarbij zet de dienst de eigen same day delivery in: de producten worden op dezelfde dag afgeleverd bij de klant nadat zij zijn opgehaald bij de winkel of de zuivelboerderij. Zo zijn de producten slechts kort onderweg en komen zij vers aan bij de consument.

Menken Melk

Vorige maand maakte Menken Melk bekend te werken met een eigen zuivelkoerier. Deze is vooralsnog alleen actief in Wassenaar.